Η αισθητική και η αρμονία του σώματος, εκτός από δείγμα πολιτισμού, είναι δικαίωμα – και όχι μόνο για τις γυναίκες. Γι’ αυτό, ολοένα και περισσότεροι ενήλικοι άντρες επισκέπτονται τους εξειδικευμένους γιατρούς προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό ακριβώς το προνόμιο στην καλαισθησία, την αρμονία και τη γενικότερη υγεία των περιοχών που βρίσκονται «κάτω από τη ζώνη». Και δε μιλάμε μόνο για το «μέγεθος». Πολλοί άντρες αισθάνονται συστολή με το σκούρο δέρμα της ευρύτερης περιοχής των γεννητικών οργάνων τους, το πλεονάζον υπερηβικό λίπος, τις μικρές ελιές που προβάλλουν σε απόκρυφα σημεία, τις παλιές ουλές επεμβάσεων ή κάποια εκ γενετής σημάδια. Επίσης, το δέρμα σ’ εκείνη ακριβώς την περιοχή μπορεί να υποστεί φλεγμονές, να δημιουργήσει ανεπιθύμητες συγκλίσεις ή λεπτύνσεις προκαλώντας φίμωση ή παραφίμωση του πέους, μια κατάσταση κακής αισθητικής και ομοίως κακής υγιεινής.

Σήμερα η εξέλιξη της ιατρικής επιτρέπει την εφαρμογή μιας σειράς ελάχιστα επεμβατικών, μικροεπεμβατικών εφαρμογών σε συνδυασμό με καινοτόμες αναπλαστικές θεραπείες laser και αυτόλογων βλαστοκυττάρων για την αποκατάσταση κάθε αισθητικού ή λειτουργικού «ελαττώματος» με μία μόνο συνεδρία. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεργασία έμπειρης ιατρικής ομάδας, state-of-the-art εξοπλισμό και διαδικασίες πιστοποιημένης ποιότητας.

Πόνος δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο, αφού εφαρμόζεται τοπική αναισθησία ανάλογη με την επιλογή των εφαρμοζόμενων θεραπειών – από μια απλή αναισθητική κρέμα έως, σπανιότερα, ήπια μέθη. Σε κάθε περίπτωση, η αποκατάσταση της ομορφιάς στα επίμαχα σημεία της αντρικής υπόστασης βασίζεται πλέον σε υψηλά στάνταρ διαδικασιών και αποτελεσμάτων, με συνέπεια τη βελτίωση της ζωής και της ψυχολογίας κάθε άντρα, τα οποία επιτυγχάνονται με ελάχιστα επεμβατικές αναπλαστικές και επανορθωτικές θεραπευτικές μεθόδους, εξατομίκευση και ασφάλεια.

Pin It on Pinterest