Η TURis προστατεκτομή αποτελεί σήμερα τον «χρυσό κανόνα» στη Χειρουργική αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Πρόκειται για μία αναίμακτη ελάχιστα επεμβατική τεχνική που μας επιτρέπει να αφαιρούμε «ευγενικά» τον προστατικό ιστό ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τις μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Η διαμέσου της ουρήθρας εκτομή σε φυσιολογικό ορό και η εξάχνωση με πλάσμα TURis 2 είναι η πιο σύγχρονη χειρουργική τεχνική για την θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη (ΚΥΠ). Το πιο σύγχρονο μηχάνημα πλάσμα-εξάχνωσης (TURis 2) του προστάτη, αυξάνει την ισχύ εξάχνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάρκεια του χειρουργείου και η πιθανότητα επιπλοκών.

TURis προστατεκτομή με το σύστημα TURis 2 της OLYMPUS

Η διουρηθρική εκτομή σε φυσιολογικό ορό και η εξάχνωση σε πλάσμα TURis 2 είναι η πιο σύγχρονη χειρουργική τεχνική για την θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του προστάτη. Το πιο σύγχρονο μηχάνημα διαθερμίας, πλάσμα-εξάχνωση (TURis 2) του προστάτη, αυξάνει την ισχύ εξάχνωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάρκεια του χειρουργείου και η πιθανότητα επιπλοκών.

Στο πρώτο 24ωρο πραγματοποιείται η αφαίρεση του καθετήρα, ο ασθενής αναρρώνει πολύ ταχύτερα και επιστρέφει στις συνήθεις δραστηριότητές του χωρίς πρόβλημα.

Η μέθοδος TURis 2 αποτελεί μια πρωτοποριακή εξέλιξη της TURis προστατεκτομής, με την οποία ο ιστός του προστάτη αφαιρείται πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ειδικότερα Γίνεται μέσω της ουρήθρας και για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν ούτε τομή, ούτε ράμματα.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα:

  • Γίνεται και σε πολύ διογκωμένους προστάτες έως 120 gr
  • Σχεδόν πλήρη αποφυγή της ανάγκης μεταγγίσεων
  • Εξασφάλιση υλικού για βιοψία
  • Ελάχιστος χρόνος νοσηλείας (1 ημέρα)
  • Παραμονή καθετήρα 1-2 ημέρες
  • Γρήγορη ανάρρωση
  • Ιδανική για ασθενείς μεγάλης ηλικίας
  • Σε ασθενείς με αντιπηκτική αγωγή δεν απαιτείται η διακοπή της

Η TURis-προστατεκτομή εγγυάται μακροχρόνια αποτελέσματα. Για να δημιουργηθεί ξανά υπερτροφία του προστάτη θα χρειαστούν 20-25 χρόνια και σε αυτή την περίπτωση δε θα δημιουργηθούν τα ενοχλήματα που είχε ο άρρωστος πριν την επέμβαση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 55 65 454 και κλείστε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή.
w
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με κάποια πάθηση ή θεραπεία; Ρωτήστε μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία.

Pin It on Pinterest