Ματίνα Βλάχου MD, FEBU Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Η Χειρουργός Ουρόλόγος Ματίνα Βλάχου και το Laser Urology Institute βραβεύθηκαν τον Νοέμβριο του 2020 από τον θεσμό Salus Index & Kind Hearts, για την παρουσία της στον χώρο της Ουρολογίας, αλλά και για την πρωτοπορία της στην εφαρμογή της αναγεννητικής ιατρικής στην Ουρολογία. Μία βράβευση που αποτέλεσε επιστέγασμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς ετών.


Σημειώνεται ότι όλες οι γραμμές είναι 24ωρης λειτουργίας 365 μέρες το χρόνο

+302106198131
+302105565454
+302102241551

info@vlachou-urology.gr
Λ. Κηφισίας 58, Μαρούσι
Ιερά Οδός 19 & Μουρίκη, Ελευσίνα
Εθ.Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου Φάληρο

Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 - 20:00

Σάββατο και Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

2105565454

info@vlachou-urology.gr

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Λ. Κηφισίας 58, Μαρούσι

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ιερά Οδός 19, Ελευσίνα

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ BOΤΟΧ

BOTOX KYSTEOS (2)

Η θεραπεία αυτή, είναι μία καινοτόμος θεραπεία, εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική και στοχεύει στην κατάργηση της ανεξέλεγκτης συσπαστικότητας της ουροδόχου κύστεως, κυρίως στο σύνδρομο της υπερδραστήριας κύστης .

Η θεραπεία πραγματοποιείται με την έγχυση του BOΤΟΧ (αλλαντική τοξίνη Α) σε συγκεκριμένα σημεία της ουροδόχου κύστεως μέσω αναίμακτης και ατραυματικής  κυστεοσκόπησης.

Η διαδικασία πραγματοποιείται ατραυματικά, μέσω της ουρήθρας χωρίς τομές ή οπές. Ενδέχεται να απαιτηθεί μικρού βαθμού αναισθησία ή καταστολή (μέθη) και  ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του άμεσα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά από 48 ώρες και συνήθως διαρκούν περίπου 6 μήνες.

Πρόκειται για μία ασφαλή μέθοδο η οποία χρησιμοποιείται κυρίως σε ανθεκτικές στις λοιπές θεραπείες, περιπτώσεις όπως αυτές της σκλήρυνσης κατά πλάκας ή άλλων νευρολογικών συνδρομών.

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με κάποια πάθηση ή θεραπεία; Ρωτήστε μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 55 65 454 και κλείστε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ουρολόγος Ελευσίνα

Βλάχου Ματίνα MD,FEBU

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Η Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος, Ματίνα Βλάχου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ειδικεύθηκε στην Ουρολογία στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έλαβε μετεκπαίδευση στη Ρομποτική Ουρολογία στο πρώτο Ρομποτικό σύστημα Da Vinci της Β΄ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών και είναι Διαπιστευμένη Ακόλουθος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων (F.E.B.U.)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ