Ματίνα Βλάχου MD, FEBU Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Η Χειρουργός Ουρόλόγος Ματίνα Βλάχου και το Laser Urology Institute βραβεύθηκαν τον Νοέμβριο του 2020 από τον θεσμό Salus Index & Kind Hearts, για την παρουσία της στον χώρο της Ουρολογίας, αλλά και για την πρωτοπορία της στην εφαρμογή της αναγεννητικής ιατρικής στην Ουρολογία. Μία βράβευση που αποτέλεσε επιστέγασμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς ετών.


Σημειώνεται ότι όλες οι γραμμές είναι 24ωρης λειτουργίας 365 μέρες το χρόνο

+302106198131
+302105565454
+302102241551

info@vlachou-urology.gr
Λ. Κηφισίας 58, Μαρούσι
Ιερά Οδός 19 & Μουρίκη, Ελευσίνα
Εθ.Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου Φάληρο

Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 - 20:00

Σάββατο και Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

2105565454

info@vlachou-urology.gr

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Λ. Κηφισίας 58, Μαρούσι

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ιερά Οδός 19, Ελευσίνα

Είσαι το ίδιο όμορφος και κάτω από τη ζώνη; | Esquire Ιούλιος 2019

Είσαι το ίδιο όμορφος και κάτω από τη ζώνη; | Esquire Ιούλιος 2019

Η αισθητική και η αρμονία του σώματος, εκτός από δείγμα πολιτισμού, είναι δικαίωμα – και όχι μόνο για τις γυναίκες. Γι’ αυτό, ολοένα και περισσότεροι ενήλικοι άντρες επισκέπτονται τους εξειδικευμένους γιατρούς προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό ακριβώς το προνόμιο στην καλαισθησία, την αρμονία και τη γενικότερη υγεία των περιοχών που βρίσκονται «κάτω από τη ζώνη». Και δε μιλάμε μόνο για το «μέγεθος». Πολλοί άντρες αισθάνονται συστολή με το σκούρο δέρμα της ευρύτερης περιοχής των γεννητικών οργάνων τους, το πλεονάζον υπερηβικό λίπος, τις μικρές ελιές που προβάλλουν σε απόκρυφα σημεία, τις παλιές ουλές επεμβάσεων ή κάποια εκ γενετής σημάδια. Επίσης, το δέρμα σ’ εκείνη ακριβώς την περιοχή μπορεί να υποστεί φλεγμονές, να δημιουργήσει ανεπιθύμητες συγκλίσεις ή λεπτύνσεις προκαλώντας φίμωση ή παραφίμωση του πέους, μια κατάσταση κακής αισθητικής και ομοίως κακής υγιεινής.

Σήμερα η εξέλιξη της ιατρικής επιτρέπει την εφαρμογή μιας σειράς ελάχιστα επεμβατικών, μικροεπεμβατικών εφαρμογών σε συνδυασμό με καινοτόμες αναπλαστικές θεραπείες laser και αυτόλογων βλαστοκυττάρων για την αποκατάσταση κάθε αισθητικού ή λειτουργικού «ελαττώματος» με μία μόνο συνεδρία. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεργασία έμπειρης ιατρικής ομάδας, state-of-the-art εξοπλισμό και διαδικασίες πιστοποιημένης ποιότητας.

Πόνος δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο, αφού εφαρμόζεται τοπική αναισθησία ανάλογη με την επιλογή των εφαρμοζόμενων θεραπειών – από μια απλή αναισθητική κρέμα έως, σπανιότερα, ήπια μέθη. Σε κάθε περίπτωση, η αποκατάσταση της ομορφιάς στα επίμαχα σημεία της αντρικής υπόστασης βασίζεται πλέον σε υψηλά στάνταρ διαδικασιών και αποτελεσμάτων, με συνέπεια τη βελτίωση της ζωής και της ψυχολογίας κάθε άντρα, τα οποία επιτυγχάνονται με ελάχιστα επεμβατικές αναπλαστικές και επανορθωτικές θεραπευτικές μεθόδους, εξατομίκευση και ασφάλεια.