Το ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LASER ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΤΙΝΑ MD, FEBU είναι ιατρείο με ουρολογικές διαγνώσεις και αναίμακτη ουρολογική χειρουργική μέσω των σύγχρονων μηχανημάτων μας.

Αγαπάμε την ομορφιά και είμαστε κοντά στους ανθρώπους που θέλουν να είναι υγιείς. Αν σας αρέσει το λειτούργημα που απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης και εσάς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στόχος μας είναι πάντα η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη της κλινικής μας καθώς επίσης και η στελέχωσή της με άτομα που φιλοδοξούν να εξελιχθούν μαζί με το χώρο της και την αλληλένδετη σύνδεσή της με την τεχνολογία.

Θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που ξέρουν να σέβονται τις επιθυμίες και τις αποφάσεις των πελατών μας. Αν θέλεις να εργαστείς μαζί μας συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα

Σας περιμένουμε!

Εάν έχετε μία από τις παρακάτω ειδικότητες, στείλτε το βιογραφικό σας και πού ξέρετε μπορεί μια σημαντική καριέρα να ξεκινήσει για σας!
Επιλέξτε την ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρεστε

Ιατροί: (ανευ ειδικότητας, γενικοι χειρουργοι, ουρολογοι, δερματολογοι)
Αισθητικοί: ( διετούς ή τριετούς φοιτησης)
Νοσηλευτές : (διετούς ή τριετούς φοίτησης)
Γραμματείς ( αριστη γνώση Αγγλικής (Proficiency) επιθυμητη 2η ξενη γλώσσα, Άριστη γνώση Η/Υ, άριστη γνώση ηλεκτρονικής συνταγογράφησης
Διαχειριστής social media-social media advertising
Βοηθητικό προσωπικό (προσωπικό καθαρισμού, φροντίδας χώρου, εξωτερικών εργασιών κλπ)

Επισύναψη Βιογραφικού(απαραίτητο):